WOOX R5195 Slimme Feestverlichting

Merk: Woox Home
€--,-- €--,-- | RRP
Op voorraad (5 Producten)
1-2 working days
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode R5195
EAN 8435606745024
Informatie

9 meter snoer + 3,3 meter voedingskabel, 10 RGB+CCT-lampen
werkt met Google Assistant & Amazon Alexa
gratis WOOX Home-applicatie voor bediening
handmatige afstandsbediening inbegrepen
IP65 beschermd, ideaal voor binnen en buiten
Muziek app-functie

WOOX R5195 Smart Decorative Lights geven je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid

Deze prachtige reeks van 10 LED RGB+CCT-lampjes kan in elke omstandigheid worden gebruikt, met IP65-bescherming voor alle weersomstandigheden kun je ze ook volledig buiten gebruiken, breng vreugde en kleur in je huis, balkon of tuin.

App bediening
Net als alle andere WOOX apparaten kan deze R5195 worden aangesloten en bediend via onze gratis WOOX Home app op je iOS- of Android-toestel. U kunt de kleurinstelling regelen, de dimfunctie gebruiken op de sterkte van de lampen, verschillende knipper- en feestmodi instellen in de app, automatiseringen maken met andere WOOX- of Tuya-gebaseerde apparaten en de muziekfunctie activeren waarbij de 10 lampen reageren op het geluid en ritme van muziek die wordt afgespeeld op een muziekapp van het apparaat dat de R5195 bedient via de WOOX Home app.

Handmatige bediening
Om geen moment te verliezen bij het gebruik van deze mooie R5195 verlichtingsreeks hebben we ook een handmatige afstandsbediening aan de bundel toegevoegd. Met deze batterij opgeladen (meegeleverde) afstandsbediening kun je eenvoudig van kleur veranderen, van kleurmodus veranderen of de helderheid van de R5195 aanpassen. Houd het feest gaande en houd volledige controle over dit geweldige decoratieve product.

EZ-verbinding
De R5195 werkt op elk 2,4GHz WiFi-kanaal. Om het koppelingsproces zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we Bluetooth in de chipset van het product ingebouwd om te helpen bij het koppelen van de lichtslang bij gebruik van de WOOX Home app op een smartphone of tablet. Wanneer je het 2,4GHz WiFi- en Bluetooth-signaal op je apparaat inschakelt, wordt de R5195 snel en eenvoudig gevonden en gekoppeld.

Montagehaken
De R5195 wordt standaard geleverd met sterke bevestigingshaken aan de bovenkant van elke lamp. Met deze haken kun je de lichtslang op elke mogelijke manier installeren, aan een plafond, in een boom, aan een hek of aan een andere kabel.

Uitbreidingsmogelijkheid
Aan het uiteinde van elke R5195 lichtsnoer zit een aansluitadapter om de lengte van de lichtsnoer uit te breiden met een volgende. Wij ondersteunen de totale lengte van 2 R5195 lichtsnoeren die op 1 adapter kunnen worden aangesloten.

Inhoud verpakking
1. R5195 slim decoratief verlichtingssnoer
2. Controller
3. 12V naar 220V voedingsadapter
4. Afstandsbediening
5. Meertalige gebruikershandleiding

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!